Postituslistalle liittyminen ja eroaminen

MAOL-Espoon kerhokirje lähetetään muutaman kerran vuodessa sähköpostilistan avulla kerhon jäsenille. Listaan voit liittyä tai voit erota siitä seuraavasti.

Listalle liittyminen

Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen kerhokirje-subscribe (at) maol-espoo.fi.

Viesti ei tarvitse otsikkoa eikä sisältöä, ainoastaan osoitteen. Lähetä viesti siitä osoitteesta, johon kerhokirjeen haluat tulevan.

Saat hetken kuluttua vastauksen tilausviestiin. Vahvista tilaus vastaamalla viestiin Vastaa (Reply) komennolla ja lähetä viesti sellaisenaan takaisin (osoitekentässä pitkä osoite). Tilaus on vahvistettu. 

Listalta eroaminen

Listalta eroaminen tapahtuu lähettämällä viesti osoitteeseen kerhokirje-unsubscribe (at) maol-espoo.fi. Viesti ei tarvitse otsikkoa eikä sisältöä, ainoastaan osoitteen. Vahvistus samalla tavalla kuin edellä listalle liittymisessä.  

Ohjeita voit tarvittaessa kysyä osoitteesta hallitus (at) maol-espoo.fi.

Opit-posti

Opit-sähköposti ei osaa lähettää pitkää osoitetta tilauksen vahvistusviestissä. Kopioi tällöin leikepöydän kautta vahvistusviestissä oleva pitkä koodirivi (esim.  kerhokirje-sc.1177689592.fojklldmcmedhghbbhbe-olli.opettaja=espoo.opit.fi(a)maol-espoo.fi) ja liitä se otsikkokenttään. Lähetä vahvistus osoitteeseen kerhokirje-request ät maol-espoo.fi.

Katso kuvista

Kopioi nuolella osoitettu rivi leikepöydälle

opitvahvistusviesti-tullut-editoitu

Avaa uusi viesti lähetettäväksi ja liitä kopioitu rivi viestin otsikkoruutuun. Kirjoita osoitteeksi kerhokirje-request (at) maol-espoo.fi.

opitvahvistus