Kevätretki la 10.5.2008

PÄÄKAUPUNKISEUDUN MAOL-KERHOJEN KEVÄTRETKI LAHTEEN

Lauantaina 10.5.2008

Lähtö Tikkurilan rautatieasemalta klo 15.30.

Ruokailu El Toro -ravintolassa Lahdessa (Mariankatu 8) klo17. Ravintolan suositukset jäljempänä.

The Beatles story -musikaali Lahden Kaupungin teatterissa klo 19. Katso videoesittely osoitteessa:  http://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/fi/ohjelmistossa/the_beatles_story/?id=49

Paluu teatterin jälkeen bussilla Tikkurilan kautta Helsinkiin, johon saavutaan ennen puolta yötä.                                                                            

Ilmoittautumiset  Asta Holopaiselle (asta.holopainen(at)vantaa.fi) viimeistään perjantaina 18.4. ja maksamalla 18 € Vantaan kerhon tilille (Nordea 122030-207841). Mukaan mahtuu 40 nopeinta! Ilmoita sähköpostissa nimesi, MAOL-kerhosi, puhelinnumerosi ja ruokavalintasi. Ruokailun jokainen maksaa paikan päällä itse, MAOL -kerho tukee retkeä 20 €/jäsen.

 

The Beatles Story

Nostalginen ja hyväntuulinen musikaali bändikaveruudesta 60-luvulla.

Muistatko missä olit kun kuulit ensi kerran Yesterdayn? Miten vanhemmat paheksuivat englantilaispoikien pitkiä hiuksia? Entä muistatko miltä tuntui, kun viikkojen säästämisen jälkeen pystyit hankkimaan The Beatlesin uusimman albumin? Tai kun toivoit, että purkkapaketista tulisi se ihana kuva Paulista? She loves you, yeah, yeah, yeah!

The Beatles Story on neljän liverpoolilaispojan tarina, joka kuljettaa heidät kellaribändistä maailman kaikkien aikojen kuuluisammaksi pop-yhtyeeksi, yhtyeen alkuvuosista viimeiseen konserttiin saakka. Kuinka The Beatles löi itsensä läpi, miten sen jäsenet hitsautuivat yhteen, mikä sai tähdet turhautumaan ja lopulta kasvamaan erilleen. Keskeisessä roolissa on tietenkin täysi laidallinen bändin musiikkia, joka täyttää livenä kaupunginteatterin Eero-näyttämön.

On vaikeaa kuvitella maailmaa ilman Beatlesia – Johnia, Paulia, Georgea ja Ringoa.

*******

Ravintolan suositukset:

VIINIHÄRKÄÄ JA VUOHENJUUSTOA Pekoniin kääritty vuohenjuustolla gratinoitu  härän sisäfileepihvi, portviiniviinikastiketta ja kermaperunoita.  28,80

JÄÄMEREN LOHTA JA KANTARELLEJA Paistettua merilohta kantarellikastikeen ja uuniperunan kera.  17,80

EL TORON KASVISVARRAS  Talon kasviksia vartaassa,  juustokastiketta, basmatiriisiä ja uuniperuna. 11,70

Annoksiin sisältyy raikas salaatti, jossa on amerikansalaattia, kurkkua, tomaattia ja talon salaatinkastiketta, lisäksi patonkia.

 

Jälkiruoaksi keittiö suosittelee:

TALON MARJATORTTUA  Murotaikinaan leivottu marjatorttu, vaniljakermaa. 5,40

 

VALKOSUKLAAVIETTELYS  Talon  appelsiini-valkosulkaaparfait appelsiinikastikkeen kera. 5,60