MAOL-Espoo Kerhokirje 3 / marraskuu 2008

Sisältö:

1. Viininmaistajaiset tiistaina 18.11. klo 18-21.30 (avoinna nyt kaikille!)
2. MAOL-auringonpimennysmatka Itä-Aasiaan 14.-23.7.2009
3. TÄRKEÄÄ TIETOA LUKION FYSIIKAN JA KEMIAN OPPILASKILPAILUISTA!
4. Yläkoulun matematiikan osaajien palkitseminen

—————————————————–
1. Viininmaistajaiset tiistaina 18.11. klo 18-21.30

Tervetuloa viininmaistajaisiin!

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry järjestää viininmaistajaiset tiistaina 18.11. klo 18-21.30 Akavatalon ravintolassa os. Rautatieläisenkatu 6, 1.krs

Kaikki ma, fy, ke, at -opettajat ja opettajiksi opiskelevat ovat tervetulleita! (tilaa on vielä myös ”vanhoillekin” opettajille!)

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään to 13.11.08 sähköpostilla os. irene.hietala (at) gmail.com Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja rajoitetusti!
Muistathan perua, jos et pääse tulemaan.

—————————————————–
2. MAOL –auringonpimennysmatka Itä-Aasiaan 14.-23.7.2009

Kesän 2009 jäsenmatka suuntautuu Japaniin ja Kiinaan, täydellistä auringonpimennystä havainnoimaan. Tämän kohokohdan lisäksi matkaan sisältyy tutustumista kohdemaiden kulttuuriin ja historiaan sekä matemaattisten aineiden opettajan kannalta mielenkiintoisiin asioihin.

Matkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä (maksimi 40). Hinta-arvio on n. 1500 – 2500 € (jaettu 2 hh). Sitovat ilmoittautumiset matkalle mahdollisimman pian: irene.hietala (at) gmail.com

Matkan esite ja ohjelma ks. http://www.maol-espoo.fi/tiedostot/MAOL-matka2009.pdf

—————————————————–
3. TÄRKEÄÄ TIETOA LUKION FYSIIKAN JA KEMIAN OPPILASKILPAILUISTA!

Nyt myös fysiikka- ja kemiakilpailun perussarjaan sekä matematiikan välisarjaan osallistuvia palkitaan! Ja ruhtinaallisesti.

Perussarjan ja matematiikassa välisarjan parhaiten menestyneet opiskelijat pääsevät veloituksetta tutustumaan CERN:in hiukkastutkimuskeskukseen Sveitsiin kesällä 2009!

Alustavasti matkaa on suunniteltu viikolle 25. CERN:issä opiskellaan kolme päivää ja lisäksi kaksi päivää varataan matkoihin ja muuhun ohjelmaan.

Yksityiskohtaisia tietoja on saatavilla ohjelman tarkennuttua lähiaikoina.

Kannustathan oppilaitasi osallistumaan! (Lisätietoa MAOL ry:n toiminnanjohtaja Juha Solalta)

—————————————————–
4. Yläkoulun matematiikan osaajien palkitseminen

MAOL-Espoo haluaa palkita toiminta-alueensa yläkoulujen matematiikan osaajia. Pyrimme hankkimaan palkinnot esimerkiksi matematiikkakilpailun hyvistä suorituksista.

Mikäli asia kiinnostaa, ilmoittaudu MAOL-Espoon kerhon hallitukselle (hallitus (at) maol-espoo.fi). Tarvitsemme tietoa siitä, kuinka moni koulu olisi kiinnostunut tarjouksesta.