Tiedeopetusyhdistyksen toimintaa

Tiedeopetusyhdistys kutsuu myös MAOL-kerhojen jäseniä vierailulle Tullilaboratorioon ja kulttuuri- ja opintomatkalle Hiidenmaalle!

KUTSU TIEDEOPETUSYHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUKSEEN

Tiedeopetusyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 31.3. klo 16.30 Tullilaboratoriossa Espoossa (Tekniikantie 13). Kokouksen yhteydessä on mahdollisuus tutustua Tullilaboratorion toimintaan.

Sääntöjen mukaan kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle. Kokouksen jälkeen Tullilaboratorion johtaja Janne Nieminen esittelee meille laitosta sekä järjestää tutustumiskierroksen.

Sitova ilmoittautuminen 24.3. mennessä Merike Keslerille, merike.kesler@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää yrityksestä ositteessa www.tulli.fi

Muistithan: TOY:n ”perinteinen” helatorstaiviikonlopun matka suuntautuu tänä vuonna Viroon:

 

Kulttuuri- ja opintomatka Hiidenmaalle 13.–15.toukokuuta 2010

Alustava ohjelma on luettavissa nettisivuiltamme www.tiedeopetusyhdistys.fi. Matkan aikana on tarkoitus tutustua Hiidenmaan alueen ainutlaatuisiin matkailukohteisiin, luontoon sekä viettää aikaa mukavassa seurassa aidossa virolaisessa tunnelmassa!

Matka toteutuu, jos saamme mukaan 15 hlöä, bussiin mahtuu 30 hlöä. Jo nyt alustavia ilmoittautumisia on tullut mukavasti, eli ilmoittautumaan vaan!

Alustavan arvion mukaan matkan hinta on

*n. 180 €, jos mukaan saadaan 15 osallistujaa ja

*n. 150 €, mikäli osallistujia on 25.

Hinta-arvio on laskettu tämänhetkisten hintojen perusteella ja se sisältää meno-paluu laivamatkat, bussikuljetuksen, majoituksen aamupaloineen ja matkaoppaan kustannukset (matkaopas käytössä kaikissa kohteissa). Hinta ei sisällä muita ruokailuja eikä pääsymaksuja (muutamassa kohteessa on 1-2 euron pääsymaksu). Perinteisesti Tiedeopetusyhdistyksen jäsenten osallistumista on tuettu rahallisesti.

Ota yhteyttä Merike Kesleriin, merike.kesler@gmail.com/ 050 3390 286.