Tervetuloa MAOL-Espoon kerhoiltaan keskiviikkona 19.1.2011

MAOL- Espoo ry:n kerhoilta järjestetään vuonna 2009 valmistuneella Vanttilan koululla keskiviikkona 19.1.2011 klo 18 alkaen.

Illan aiheena ovat fysiikan oppilastyöt ja demonstraatiot.

Ideoita sekä yläkoulun että lukion töihin antaa Nurmijärven yhteiskoulun lukion matematiikan ja fysiikan lehtori Jyrki Leppäniemi. Hän tutustuttaa illan osallistujat Coach-mittausjärjestelmän ominaisuuksiin, mahdollisuuksiin sekä siihen liitettäviin antureihin. Tutustumme myös yläkoulun käyttöön suunnattuun Coach Lite – ohjelmistoon.

Lyhyesti esiteltynä Coach on atk-pohjainen oppimis- ja opetusympäristö (-ohjelma), jonka avulla voi tehdä, muokata ja analysoida mittauksia, kuvata videoita tietokoneelle, tehdä mittauksia video- tai still-kuvista (jotka voidaan kaapata videolta), mallintaa dynaamisia systeemejä ja luoda raportteja. Lisätietoja Coach mittausjärjestelmästä ja siihen liitettävistä antureista löydät osoitteesta www.isvet.fi. ISVET:n edustaja on illan aikana paikalla.

Illan rakenne:
* Kerho tarjoaa pientä purtavaa kahvin kera
* Fysiikan oppilastyö- ja demonstraatioideoita (Jyrki Leppäniemi)
* Töihin ja mittausjärjestelmään tutustumista työpistetyöskentelyn muodossa (Ohjaajina Jyrki Leppäniemi ja ISVET:n edustaja)
* Lisukkeena vapaata jutustelua.

Näin pääset perille:
Vanttilan koulu
Nissintie 2
02780 ESPOO

Koululle on kävelyetäisyys Kauklahden juna-asemalta.
Länsiväylän suunnasta perille pääsee bussilla nro 165.

Karttasivu >>

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 13.1.2011 sähköpostitse osoitteeseen piia.pelander (at) espoo.opit.fi. Ennakkoilmoittautuminen helpottaa sekä kahvituksen että työpistetyöskentelyn järjestämistä.