MAOL-Espoon kerhokirje / Marraskuu 2012

Jousiammunta
MAOL-Espoo ry järjestää jäsenilleen mahdollisuuden kokeilla jousiammuntaa Tuulimäen väentönsuojassa jousiammuntakerho Robin Hoodin tiloissa 30.11.2012 klo 17.30 alkaen. Ohjaajana toimii jousiammunnassa maailmanmestaruudenkin voittanut Anne Lantee. Tämän jälkeen menemme syömään Tapiolan Sevillaan klo 19.30 alkaen.

MAOL-Espoo ry maksaa jousiammunnan, mutta osallistujat maksavat ruokailun itse. Sitova ilmoittautuminen 20.11.2012 mennessä osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi. Voit ilmoittautua myös vain toiseen tapahtumista. Jousiammuntaan on paikkoja vain rajoitetusti.

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön kannustuspalkinto matemaattisten aineiden opettajille.
Teknologiateollisuus ry palkitsee vuosittain matemaattisten aineiden opettajia kannustuspalkinnoin. Lisää tietoa sivulta http://www.maol.fi/koulutus/apurahat-ja-palkinnot/teknologiateollisuuden-100-vuotissaeaetioe
Kerho ottaa vastaan perusteltuja ehdotuksia palkinnon saajista 13.12013 mennessä osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi.