MAOL Espoo ry:n kerhokirje joulukuu 2012

Kiitos kaikille jousiammuntaan osallistunneille. Kerhomme Robin Hoodiksi osoittautui Kyösti Blinnikka, Olarin koulusta. Onnittelut!

On aika suunnata katse ensi vuoteen ja merkitä kalenteriin seuraavat päivämäärät:

Kevään 2014 MAOL:n kevätkoulutuspäivien ideointi- ja suunnittelupalaveri

Palaveri järjestetään Tapiolan koululla keskiviikkona 16.1.2013 klo 18. MAOL ry toivoo, että kerhomme järjestäisi liiton valtakunnallisen kevätkoulutuspäivän Espoossa keväällä 2014. Kevätkoulutuspäivän yhteydessä pidetään myös MAOL ry:n liittokokous.

Pyrimme kartoittamaan, löytyykö jäsenistöstämme riittävästi talkoohenkeä koulutuspäivän järjestämiseen.

Olet siis lämpimästi tervetullut kevätpäivien ideointi- ja suunnittelupalaveriin Tapiolan koululle (os. Miestentie 2, 02150 Espoo) keskiviikkona 16.1.2013 klo 18.

HUOM! Suunnittelutilaisuuteen osallistumisesi ei velvoita sinua liittymään esim. projektityöryhmään eli voit huoletta saapua paikalle ideoimaan tai kertomaan kokemuksiasi aiemmista koulutuspäivistä. Ruokailun järjestämiseksi pyydämme Sinua ilmoittautumaan 11.1.2013 mennessä osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi. Toki voit tulla paikalle myös ilman lmoittautumista.

Vinkkejä innokkaista, idearikkaista ja tehokkaista projektityöryhmäläisistä voi välittää hallitukselle osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi

Legorobotiikka-aiheinen kerhoilta

Järjestämme jäsenillemme Legorobotiikka-aiheisen kerhoillan Vanttilan koululla (os. Nissintie 2, 02780 Espoo) torstaina 7.2.2013 klo 17.30. Tule ottamaan selvää, oppimaan uutta tai jakamaan kokemuksiasi siitä, miten legorobotiikkaa voi hyödyntää fysiikan opetuksessa ja motivoinnissa, välituntitoiminnassa, valinnaisaineena, kerhotoiminnassa, teemapäivissä jne.

Aiempaa kokemusta legorobotiikasta ei tarvita.

Kouluttaja toimii Erkki Hautala Vanttilan koulusta ja datalogging-puoleen meidät perehdyttää Tommi Ollikainen Tevellalta. Tarkempi kutsu tulee tammikuussa mutta ilmoittautua voit vaikka heti oheisen doodlelinkin kautta http://www.doodle.com/3z739nvuczpgqbn5 Laita kenttään nimesi ja koulusi sekä kommentteihin mahdolliset ruoka-aineallergiasi tai toiveesi illan ohjelmasta. Näin näet keitä muita on tulossa paikalle ja voit innostaa myös kolleegasi mukaan.

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön kannustuspalkinto matemaattisten aineiden opettajille.

Teknologiateollisuus ry palkitsee vuosittain matemaattisten aineiden opettajia kannustuspalkinnoin. Lisää tietoa sivulta http://www.maol.fi/koulutus/apurahat-ja-palkinnot/ teknologiateollisuuden-100-vuotissäätiöKerho ottaa vastaan perusteltuja ehdotuksia palkinnon saajista 13.1.2013 mennessä osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi

Jouluisin terveisin

Hallitus