MAOL-Espoo ry:n kerhokirje syyskuu 2013

Tulevia koulutuksia:

MAOL ry järjestää yhdessä LUMA-keskuksen kanssa OPH:n rahoittamaa koulutusta. Kaikki tarjolla olevat koulutukset ovat nähtävissä www.maol.fi -> koulutus -> kurssit. Kursseille osallistuminen ei edellytä MAOL ry:n jäsenyyttä, joten voit huokutella mukaan myös kolleegasi.

Maol-Espoo ry järjestää OPH-rahoitteisen koulutuksen, jonka vetäjänä toimii Sari Yrjänäinen.
Koulutuksen nimi: Matemaattisesti lahjakkaiden oppilaiden huomioiminen
Ajankohta: la 26.10. klo 10-16
Paikka: Akavatalo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/1_E84MlnfQZq08DOjRWYhzqbtmzhDzrh4yAtUCruu4ko

Koulutus on ilmainen mutta ruokailu järjestetään omakustanteisesti. Toinen vastaava koulutus pidetään mahdollisesti la 23.11. Tämän tilaisuuden ilmoittautumislinkkiä ei ole vielä avattu. Lisäinfoa kurssista maolin sivustolta
http://www.maol.fi/koulutus/kurssit/matemaattisesti-lahjakkaiden-oppilaiden-huomioiminen/

MAOL Vantaa ry järjestää koulutuksen, jonka vetäjä toimii Martti Heinonen.
Koulutuksen nimi: Eriyttäminen peruskoulun matematiikassa (kohderyhmä 6. – 9. luokkien opettajat)
Ajankohta: ma 18.11. klo 16.30-19.30 ja ma 25.11. klo 17-20
Paikka: Akavatalo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
Kurssi on ilmainen. Edukustannus tarjoaa kahvituksen maanantaina 18.11. Ilmoittautumislinkki avautuu osoitteeseen www.maol.fi -> kurssit -> koulutus

MAOL Helsinki ry järjestää kaksipäiväisen koulutuksen toiminnallisesta matematiikasta. Kurssin vetäjänä toimii Timo Tapiainen. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumislinkki avautuu osoitteeseen www.maol.fi -> kurssit -> koulutus

Taloudellinen tiedotustoimista tarjoaa MAOL Espoo ry:n jäsenille koulutusta säteilyopetukseen keskittyvästä Ydinasiaa-
verkko-oppimateriaalista
. Materiaalin tueksi on valmistunut uusi tehtävävihko, verkko-oppimateriaalin sisältöjä on päivitetty sekä avattu kokonaan uusi virtuaalinen Säteilytutkimuskeskus, jossa säteilyyn liittyviä ilmiöitä tarkastellaan 3D-mallinnuksen avulla. Koulutus pyritään tarjoamaan marraskuussa, alustavasti selvitellään onnistuuko koulutus torstaina 7.11.2013.

Haluaisimme lisäksi tietää, onko lukion opettajilla halukkuutta osallistua koulutukseen symbolisen laskimen käytöstä. Jos olet kiinnostunut ko. koulutuksesta, ilmoittaudu seuraavalla lomakkeelle. Yritämme järjestää koulutuksen, jos halukkaita on tarpeeksi.
https://docs.google.com/forms/d/1d4lzsD-fdFsfB19bCBszC75mHor2YCOzPPFfr42lpHk/viewform

Voit myös lähettää koulutustoiveita/toimintaideoita osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi

MAOL Espoo ry järjestää MAOL ry:n ”Aalto tuo Espooseen”- kevätkoulutuspäivät Dipolissa 12.4.2014.

Oppilasasioita:

Peruskoulut voivat tilata MAOL-taulukkokirjoja oppilaspalkinnoiksi esimerkiksi matematiikkakilpailussa menestyneille oppilaille. Jos haluat taulukkokirjoja koulullesi, ilmoita siitä rahastonhoitajallemme paula.ojutkangas@gmail.com 28.10 mennessä. Kirjoja on rajoitetusti.

Muutama sana tiedotuksesta:

Näin syksyn alkajaisiksi olemme käyneet läpi kerhomme jäsenlistaa ja lisänneet MAOL- Espoo ry:n kaikki jäsenet tälle kerhokirjeemme postituslistalle. Jos et haluat vastaanottaa tätä kerhokirjettä, ilmoita siitä osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi.

Jos haluat, että välitämme Sinulle liiton (pää MAOL) lähes viikottaisen kerhopostin, niin ilmoita siitä osoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi. Tärkeimmät asiat liiton postista poimitaan MAOL-Espoo ry:n omaan kerhokirjeeseen. Liiton kerhoposti on myös luettavissa osoitteessa www.maol.fi -> kerhot -> kerhoposti. Jos et ole kirjautunut maolin sivustolle on käyttäjätunnus jäsennumerosi ja salasana syntymäaikasi (ppkkvv).

Olemme uudistamassa nettisivuamme (http://www.maol-espoo.fi/). Löydät sieltä ajankohtaisten asioiden lisäksi muun muassa tämän kauden toimintasuunnitelman ja viime kauden toimintakertomuksen.

Syysterveisin MAOL-Espoo ry:n hallitus:
Piia Pelander, puheenjohtaja; Miia Muurinen, varapuheenjohtaja; Sanna-Riikka Kirkkala, sihteeri; Paula Ojutkangas, rahastonhoitaja; Jani Koistiola, tiedottaja