Maailmakouluun täydennyskoulutukset kampanjahintaan -10% (mainos)

Maailmakouluun on täydenpalvelun koulutustavaratalo, joka tarjoaa eväät uudistuvan opetussuunnitelman mukaisen ilmiöpohjaisesti tutkivan, projektilähtöisemmän ja verkostoituneemman koulun kehittämiseen. Tavoitteenamme on pitää koulutuksia, jotka antavat opettajalle hieman tavallista enemmän pureskeltavaa jaettavaksi kouluyhteisössä. Kaikissa koulutuksissamme on laadukas sisältö sekä käytännössä testattuja toimivia opetusmalleja ja ohjeita. Voit tutustua toimintaamme osoitteesta www.maailmakouluun.fi.

Alkavan täydennyskoulutuskauden vauhdittamiseksi haluamme nyt tarjota kaikille ainejärjestöjen opettajille täydennyskoulutuksiamme -10% jäsenetuhintaan. Järjestämme marraskuussa kurssit: Kansainväliset projektit 23.11.2013, Erityisopetuksen perusteet 23.11.2013 ja TVT matematiikassa 18.1.2014 (kouluttaja Jukka Ottelin) sekä kokeellisuus fysiikassa 18.1.2014 (kouluttaja Pasi Ketolainen). Tutustu muihin kursseihimme.