Kerhoilta 4.12.2013 Gravity elokuvan merkeissä!


Tervetuloa Maol-Espoo ry:n kerhoiltaan 4.12.2013 klo 16.45 alkaen Sello Rex elokuvateatterin Rex saliin. Sali on normaalia pienempi ja siellä on normaalia mukavammat penkit. Tämän takia mukaan mahtuu vain 28 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Salissa katsomme Gravity 3D elokuvan. Elokuvan jälkeen menemme alakertaan syömään Retro ravintolaan, jossa voit valita ruokasi burgerit ja leivät listalta. 
http://ravintolaretro.fi/retro/a-la-carte


Gravity elokuva on Alfonso Cuarónin ohjaama avaruusaiheinen jännityselokuva, jota on kehuttu visuaalisuudestaan, tehosteistaan sekä realismistaan. Gravity kertoo kahdesta astronautista, jotka ovat korjaamassa Maata kiertävää Hubblen avaruusteleskooppia joutuessaan katastrofaaliseen onnettomuuteen.

Ennen elokuvan alkua esittelemme 12.4.2014 Dipolissa järjestettäviä kevätkoulutuspäiviä. Päivien järjestämiseen tarvitsemme myös talkoolaisia erilaisiin tehtäviin kuten ilmoittautumiseen, pysäköinnin valvontaan ja saliemänniksi.

Ilmoittautuminen elokuvailtaan tehdään alla olevalla lomakkeella 2.12.2013 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla 10€ maksu, jonka tiedot lähetämme 28:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Tällä hinnalla saat siis elokuvan ja ruokailun sen jälkeen.
https://docs.google.com/forms/d/1rnO3uubvi6GlpfSu5nEbDkXzNvhpi_5qP9MlVaVuvxU/viewform