LUMARTS:n Kemia-ilta ja TAT:n Rohkeasti koulu-yritysyhteistyöhön

Rohkeasti koulu-yritysyhteistyöhön! -tilaisuus
TAT järjestää tilaisuuden ti 2.12.2014 klo 13.00 Studia-messujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1.
Ohjelma
Kun koulu loppuu -kiertue on lähtenyt tien päälle elokuussa ja vieraillut kymmenissä lukioissa ympäri Suomea. Kiertueen tavoitteena on tuoda työelämätietous lähemmäs nuoria, kannustaa ja innostaa lukiolaisia omien vahvuuksien löytämisessä sekä lisätä koulu-yritysyhteistyötä. Rohkeasti koulu-yritysyhteistyöhön! -tilaisuudessa pohdimme rohkean yhteistyön merkitystä nuorille, opetusalan ammattilaisille ja työnantajille.
Luvassa on inspiroivaa keskustelua, puheenvuoroja Kun koulu loppuu -kiertueella oll nuorilta, yritysedustajan case-esimerkki koulu-yritysyhteistyöstä ja opettajan näkökulma siihen, miten työelämä koulussa näyttäytyy. Tilaisuuden päätteeksi järjestetään Kun koulu loppuu -rekassa vierailu.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
http://www.opetin.fi/tapahtumat/rohkeasti-koulu-yritysyhteistyohon-tilaisuus-helsingissa/

 

LUMARTS Kemia-ilta

Tervetuloa tutustumaan Aalto-yliopiston Lumarts –laboratorioon (Otakaari 7 B, Espoo) maanantaina 17.11. klo 14.45-17. Tilaisuus on suunnattu erityisesti kemian opettajille tai kemiasta kiinnostuneille alakoulun opettajille.
Ohjelma
Iltapäiväkahvi ja ilmoittautuminen
Avaussanat: Pirjo Putila, projektipäällikkö, LUMA-keskus Aalto
Kemian vetovoimasta: Anni Siltanen, Asiamies, osaaminen ja koulutus, Kemianteollisuus ry Toiminnallinen tutustuminen Lumarts-labraan ja uusiin kemian töihin: Raili Pönni, Tutkijatohtori, LUMA-keskus Aalto
Ilmoittauduthan Anni Siltaselle (anni.siltanen@kemianteollisuus.fi) maanantaihin 10.11. mennessä.
Kerrothan samalla mahdolliset ruokarajoitteesi. Anni vastaa myös mielellään tilaisuuteen liittyviin kysymyksiin.
Mukaan mahtuu 24 ensiksi ilmoittautunutta.