Tule vaikuttamaan siihen, että uudet opetussuunnitelmien perusteet tulisi olemaan fysiikan osalta paras mahdollinen!

 

MAOL ry pyrkii vaikuttamaan Opetushallituksessa nyt alkavaan opetussuunnitelmien perusteiden laadintaan lähettämällä ehdotuksen edustamiensa oppiaineiden osalta. Keskustelu aloitetaan fysiikan lukiokursseista, koska niiden osalta muutos iso yhden syventävän kurssin vähennyksen myötä. Jotta tällainen ehdotus olisi paras mahdollinen, tarvitsemme kaikkien apua ja erilaisia näkökulmia!

Kokoonnumme keskustelemaan aiheesta Kumpulan tiedekampukselle Physicum -rakennuksen seminaarihuoneeseen D112 (Gustav Hällströminkatu 2, 00560 Helsinki http://www.helsinki.fi/kumpula/kuvat/Kumpulakartta.pdf)
Keskiviikkona 10.12.2014 klo 16.30 – 19.00.
Ilmoittaudu tästä. Ota mukaan myös kollegasi!

Voit seurata tilaisuuden ohjelmaa myös vuorovaikutteisena verkkolähetyksenä. (Valitse avautuvalla sivulla ”Enter as a Guest! ja kirjoita nimesi tai nimimerkkisi. Klikkaa sitten Enter Room. Klikkaa seuraavalla sivulla vielä OK.) Verkkolähetykseen osallistuminen on ilmaista, eikä se vaadi erikoisohjelmistoa. Riittää kun sinulla on verkkoyhteys ja internet-selain. Mobiililaitteilla voit käyttää Adobe Connect Mobile -sovellusta (ks. ohje).


Tilaisuuden järjestävät
MAOL ry sekä Helsingin yliopiston LUMA-keskus (osa LUMA-keskus Suomea) ja sen F2k -resurssikeskus.