TAIKATEMPPUJEN JA HAASTEIDEN FYSIIKAN TYÖPAJA (TÄYNNÄ!)

Temppujen ja haasteiden fysiikan työpaja pidetään torstaina 5.3.2015 klo 17.00-20.00 Vaskivuoren lukiossa (Virtatie 4, Myyrmäki).

Temppujen ja haasteiden fysiikan työpajassa tutustutaan ja opitaan useita helposti toteutettavia temppuja, jekkuja ja vedonlyöntejä joiden toimivuuden takana on fysiikka, fysiikan peruslait. Työpaja antaa opettajalle työkaluja demonstroida fysiikan opetusta helpolla ja kiinnostavalla ja hauskalla tavalla. Oppiminen mutta myös opettaminen voi ja saa olla hauskaa! Työpaja soveltuu niin fysiikan kuin luonnontieteiden opettajille.

Työpajalaisille jaetaan luentomoniste pajassa opeteltavista tempuista.  

Työpajojen vetäjänä on taikuri Martti Sirén. Sirén on pitänyt taikurityöpajoja opettajille yli kymmenen vuoden ajan. Viime vuosina Sirénin työpajoja on ollut muun muassa Espoossa, Joensuussa, Seinäjoella, Imatralla, Raumalla, Kokkolassa, Ylivieskassa, Raahessa, Oulussa sekä Helsingissä.

Pääkaupunkiseudun MAOL-kerhojen jäsenet voivat ilmoittautua työpajaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen http://goo.gl/forms/4TdeCjcKR2 15.2.2015 mennessä. Mukaan mahtuu 25 opettajaa. KOULUTUS ON JO TÄYNNÄ!

Lisätietoja:

Timo Järvenpää

MAOL-Vantaa ry

040 746 9110

timo.jarvenpaa@iki.fi