Sarjakuvakilpailu MAOL-Espoo ry:n alueen 7. ja 8. luokkalaisille:

Mihin matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa tarvitaan?
Pohdi aiheen mukaisesti, mihin matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa tarvitaan? Mihin itse tarvitset matematiikkaa, mitä hyötyä fysiikasta ja kemiasta on sinulle tai esimerkiksi kaupalle tai teollisuudelle? Voit myös pohtia, mitä elämä olisi ilman matematiikan, fysiikan ja kemian tarjoamia sovelluksia?

Valitse oma näkökulmasi ja laadi aiheesta sarjakuva. Sarjakuva laaditaan A4-kokoiselle paperille ja sen saa tehdä millä tekniikalla tahansa. Myös ruutujen määrän voit valita itse. Jos toteutuksessa hyödynnetään valmiita kuvia, tulee niiden käyttöön olla asianomainen CC (Creative Commons) -käyttölupa.

 

Jokaisen osallistuvan koulun mafyke-opettajat toimivat esiraatina ja valitsevat kolme parasta työtä lähetettäväksi kilpailuun. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhdellä työllä. Kilpailutöitä ei palauteta ja MAOL-Espoo ry varaa itselleen oikeuden kilpailutöiden esittelyyn matematiikan, fysiikan ja kemian näkyvyyden parantamiseksi ja imagon kohottamiseksi. Töistä voidaan myös koota sarjakuvakirja.

Kilpailutyöt tulee lähettää viimeistään 29.5.2015. Voittajat valitaan ja julkistetaan syyslukukauden alussa. Kolme parasta työtä palkitaan. Palkinnot ovat taidetarvikepakkaus, kirjapalkinto ja MAOL-taulukkokirja.

Kilpailutyöt lähetetään osoitteeseen:
Miia Muurinen
Karakallion koulu
PL 3121
02070 Espoon kaupunki
 
Kilpailutyön mukana tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: sarjakuvan nimi, tekijä, tekijän luokka, koulun yhteyshenkilön nimi, yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite, koulun nimi, koulun osoite.
 Kilpailua koskevat kyselyt voi lähettää sähköpostiosoitteeseen hallitus@maol-espoo.fi