Espoo ry:n syyskokous

 

Tervetuloa MAOL – Espoo ry:n syyskokoukseen, joka pidetään Mainingin koululla (osoitteessa Maininkitie 23, 02320 Espoo) tiistaina 22.9 klo 18.15 alkaen.


Käsittelyssä ovat sääntömääräiset syyskokous asiat: kauden 2014 – 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä talousarvio kaudelle 2015 – 2016. Hallituksesta erovuoroisia jäseniä ovat sihteeri Sanna-Riikka Kirkkala ja tiedottaja Jani Koistiola. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Kahvitarjoilua varten toivomme ennakkoilmoittautumisia oheisella lomakkeella hhttp://goo.gl/forms/TCWSW8msK7


Kokouksen jälkeen tutustumme juuri peruskorjattuun Mainingin kouluun koulun omien matemaattisten aineiden opettajien johdolla. Tervetuloa tutustumaan juuri peruskorjattuun yhtenäiskouluun, joka aikanaan vuonna 1974 oli Suomen ensimmäinen peruskouluksi suunniteltu koulu. Uutta olivat erikoisluokat, kuten audiovisuaalisen opetuksen luokka, oppilaskunnan oma huone sekä luokkien väliset lasiseinät. Koulun suunnittelijoina toimivat tuolloin Osmo Lappo ja Juhani Westerholm. Mainingin koulu on ollut historiansa aikana myös luonnontiedepainoitteinen, nykyään koulussa painotetaan tanssia ja musiikkia. Koulun peruskorjaus valmistui kesällä 2015.