Robotit valtaavat fysiikan luokan

Robotit valtaavat fysiikan luokan – koulutus Töölön yhteiskoululla (Urheilukatu 10-12, 00250 Helsinki) torstaina 7.4.2016 klo 15.30 – 18.30. Tervetuloa innostumaan Lego EV3-robottien käytöstä mittalaitteena. Koulutuksen aikana tutustutaan toiminnallisesti ohjelmoinnin ja robotiikan käyttöön yläkoulun fysiikan oppilastöissä. Koulutus rakentuu aiheeseen johdattelevasta lyhyestä aloitusosiosta, toiminnallisesta työpajaosiosta ja lopussa toteutettavasta koonnista. Pajan aikana pääset tutustumaan kuvakepohjaiseen ohjelmointiin ja mittaustulosten käsittelyyn Lego-robotiikan avulla (EV3 + Datalogging). Paja ei vaadi aiempaa kokemusta EV3-ohjelmoinnista. Kouluttajina toimii Innokas-verkoston kouluttaja Piia Pelander Vanttilan koulusta. Ilmoittautumiset 25.4. mennessä osoitteessa

http:/Y/bit.ly/robotitjafysiikka

Mukaan mahtuu 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Koulutus järjestetään yhteistyössä Innokas-verkoston kanssa.