TI-Nspire CAS-ohjelmointikoulutus

Texas Instruments tarjoaa tänä keväänä ilmaista T3 –koulutusta. Ajankohtaiset koulutukset tukevat opettajia siirryttäessä hyödyntämään tietokonetta opetuksessa. Sähköiset YO-kirjoitukset ja Abitti kurssikokeet tuovat tietokoneet myös matemaattisten aineiden arkisiksi työvälineiksi ensi syksystä alkaen. Tietokone on monipuolinen apuväline matemaattisten aineiden (MAA/MAB/FY/KE) oppimisen tukena. Nämä oppiaineet asettavat erityisvaatimuksia käytettäville työvälineille.

Koulutuksessa lähdetään liikkeelle perusteista, mutta koulutuksen aikana tulee varmasti uutta myös tottuneille käyttäjille.

Aika: 10.5.2016 klo 17:00 – 20:00
Paikka: Vanttilan koulu, Nissintie 2, 02780 Espoo
Ilmoittautuminen ja lisätietoja koulutuksesta alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimestään 8.5.2016

http://goo.gl/forms/yZ6axvh0jJ