Toukokuun kerhokirje

  1. Ylioppilaiden palkitseminen

Maol-Espoo kerho on valinnut hakemusten perusteella kolme ylioppilasta. Asianosaisille ilmoitetaan pikaisesti. Saajien nimet julkaistaan kerhon nettisivulla 4.6.

  1. Matematiikan aineenopettaja abikurssille

Etsin pikaisesti matematiikan aineenopettajaa Helsingin seudun kesäyliopiston matematiikan abikurssille. Mahdollisella opettajalla pitäisi olla kokemusta lukio-opetuksesta ja lukion oppisisällöistä sekä kokeen laatimisesta ja arvioinneista. Mikäli intensiivisen abikurssin vetäminen Helsingin keskustan tuntumassa kiinnostaa, olethan minuun viipymättä yhteyksissä: vappu.juvonen@kesayliopistohki.fi.

Ystävällisin terveisin,
Vappu Juvonen
koulutussunnittelija/Education Specialist
Helsingin seudun kesäyliopisto/Helsinki Summer University
Kaisaniemenkatu 4 A, FIN-00100 Helsinki
puh./ tel. +358 400 274 963
www.kesayliopistohki.fi
Kesäyliopisto Facebookissa | Summer University on Facebook
Avoimin ajatuksin. Kesäyliopisto.

  1. Ti-Nspire CAS -koulutuspäivä syksyllä

TI-Nspire CAS -koulutus ti 9.8.2016 klo 9-15 Etu-Töölön lukion tiloissa (Arkadiankatu 26).
Koulutuksen pääpaino on itse tekemisessä ja harjoittelemisessa. Lisätietoa ja ilmoittautumiskaavakkeen saat auki tästä. Esitäthän toiveesi koulutuksen sisällöstä yms. ilmoittautumisen yhteydessä.
TI tarjoaa kahvit ja MAOL Helsingin kerho jäsenilleen lounaan läheisessä Ravintola Perhossa maksettuasi 5€:n omavastuun kerhon tilille FI0381469710042853. Merkitse viestikenttään TI-koulutus+nimesi. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittauduthan tilaisuuteen jo ennen kesälomalle siirtymistä, jottei se pääse unohtumaan heinäkuun helteissä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kuitenkin 1.8.2016.

 

Aurinkoista toukokuuta ja voimia loppurutistukseen toivottaa
MAOL Helsingin kerhon hallitus