Pikkujoulut, vuosijuhla, tilasuunnittelumuistio, koulutuksia ja uusi hallitus

  1. Pikkujouluretki
  2. Vuosijuhlan suunnittelupalaveri 
  3. Tilasuunnittelumuistio 
  4. Tulevia koulutuksia 
  5. Uuden hallituksen kokoonpano

1. Pikkujouluretki

MAOL-Espoon, MAOL-Vantaan ja MAOL-Helsingin kerhon yhteiset pikkujoulut Sähke-showssa Kaisaniemen ravintolassa ke 23.11. klo 20.00. Sähkeet Uutiskomediashowssa on viikoittain päivittyvä sisältö. Käsikirjoittajina on valiojoukko nuoria journalisteja ja esiintyjät ovat taustaltaan niin stand up-komiikasta kuin musiikkiteatterista. Taustalla on lisäksi muutamia nimettömänä pysyviä tekijöitä eri mediataloista. Uutiskomediashow on terävää viihdettä, joka yhdistää stand upin ja revyyperinteen. Päivänpolttavia uutisaiheita siivittävät musiikki ja tanssi. Lisätietoa tapahtumasta nettisivulta.  Normaalisti lipun hinta on 22 € /henkilö. MAOL-Espoo kerhon jäsenille esitys maksaa vain 12 € /henkilö.  Ennen esitystä on mahdollisuus syödä iltabrunssia omakustannehintaan 20 € /henkilö. Ruokailu alkaa klo 19.00. Ruokailuun kuuluu alkuruoka, pääruoka (liha/kala/kasvis) ja jälkiruoka. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä ja maksa lippusi (12 €) maanantaihin 14.11. mennessä. Ruokailu maksetaan paikan päällä.

Maksun saaja: MAOL-Espoo ry Tilinumero: FI63 1432 3000 2243 60

Viite: 1009

2. Vuosijuhlan suunnittelupalaveri

MAOL-Espoo ry:n vuosijuhlia suunnitellaan 2.11. klo 17.00 alkaen Ruusutorpan koululla. Olet tervetullut mukaan suunnittelemaan hienoa juhlaa tasavuosia täyttävälle yhdistyksellemme. Palaverissä saa pientä iltapalaa.

3. Tilasuunnittelumuistio

MAOL-Espoo ry:n jäseniä osallistui Espoon oppimisympäristöjen kehittämistyöpajaan keväällä 2016, jossa luotiin suuntaviivoja uusien koulujen fysiikan, kemian ja matematiikan tilojen varusteluun. Liitteenä löytyy työpajan tuotos. Luettelo ei ole täydellinen, mutta voi tarjota apua tilasuunnitteluun ja tilojen varustamiseen. espoon-muuttuva-oppimisymparisto-tyopaja-2016_mafyke

 4. Tulevia koulutuksia

MAOL-Espoo, MAOL-Vantaa ja MAOL-Helsingin kerho järjestävät yhteistyössä MAOL ry:n kanssa OPH-rahoitteisia koulutuksia. TVT-koulutus on suunnattu erityisesti lukion opettajille ja ohjelmointikoulutus peruskoulun opettajille. Seuraa postiasi, koska osa koulutuksista tulee pikaisella aikataululla.

5. Uuden hallituksen kokoonpano

Yhdistyksen vuosikokouksessa 22.9. valittiin MAOL-Espoo ry:n uusi hallitus. Yhdistys haluaa kiittää edellisiä ”kippareita”, Piia Pelanderia ja Miia Muurista, hyvästä yhteistyöstä ja jämäkästä ohjauksesta. Lisäksi toivotamme tervetulleiksi hallituksen uudet jäsenet.
Uuden hallituksen ensimmäisessä kokouksessa jaettiin tehtävät seuraavasti: Puheenjohtaja: Johanna Nygård, Kaitaan koulu
Varapuheenjohtaja: Maria Öhman, Leppävaaran koulu
Sihteeri: Tuija Laurikainen, Viherlaakson koulu
Rahastonhoitaja: Maria Kivikoski, Ruusutorpan koulu
Tiedottaja: Jani Koistiola, Leppävaaran koulu

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!