Maaliskuun kerhokirje

1. Keilailua
2. Luku kirjaesittely
3. Asiantuntija etävierailulle oppitunnille – verkkokoulutus
 
1. Keilailua

Maol-Espoo ry järjestää jäsenilleen mahdollisuuden lähteä yhdessä keilaamaan 15.3. klo 17-18 Bowlcircus Selloon.
Osallistumismaksu 7€, joka sisältää keilaradan noin neljän hengen ryhmissä ja keilakengät.
Keilauksen jälkeen voimme siirtyä ravintola Retroon syömään omakustanteisesti. Ilmoittautuminen lomakkeella ja maksamalla osallistuminen Maol-Espoo ry:n tilille.
Tilinumero: FI63 1432 3000 2243 60
Maksun saaja: Maol-Espoo ry
Viite: 1009 
Summa: 7€
2. Luku kirjaesittely
 
Tule tutustumaan uuteen matematiikan sarjaamme sekä kuulemaan Ronja Salmen puheenvuoro nuorista ja sosiaalisesta mediasta!


Luku on uusi yläkoulun matematiikan sarja, joka tarjoaa matematiikasta oleellisen selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa.


Tule Radisson Blu Royaliin 8.3. kuulemaan tekijöiltämme, millainen on uusi upea matematiikan oppimateriaalisarjamme!


Tilaisuus alkaa klo 18.00 Ronja Salmen tunnin mittaisella puheenvuorolla, jonka aiheena on nuoret ja sosiaalinen media. Tämän jälkeen ilta jatkuu oppiainekohtaisilla esittelyillä ja päättyy herkuttelun ja viinilasillisen merkeissä.Ronja Salmi on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja, kolumnisti ja yrittäjä. Ronja on nuoruuden äänitorvi ja yksi tämän hetken halutuimmista juontajista. 


Tervetuloa!
Edukustannus
3. Asiantuntija etävierailulle oppitunnille – verkkokoulutus

Kaipaatko oppitunnillesi käytännön esimerkkejä, asiantuntijapuheenvuoroja ja opetettavien aiheiden linkitystä yhteiskuntaan? Asiantuntijaverkosto.fi-palvelu tarjoaa mahdollisuuden matalan kynnyksen yhteistyön työelämän kanssa. Verkkosivuilta yläkoulujen ja toisen asteen oppilaitosten opettajat sekä opinto-ohjaajat voivat kutsua työelämän edustajia virtuaalivierailulle oppitunnilleen. Etäyhteysohjelman kautta toteutettujen asiantuntijavierailujen avulla on mahdollista järjestää pikaisiakin visiittejä tiloihin, joihin ei oppilasryhmän kanssa ole muuten mahdollista päästä.

Tule kuulemaan lisää Asiantuntijaverkostosta ja sen soveltamismahdollisuuksista kemian, fysiikan ja matematiikan opetuksessa to 30.3. klo 16.30 verkon välityksellä. Koulutuksessa Hämeenkylän koulun opettaja Timo Järvenpää kertoo omakohtaisia kokemuksia etävierailijoista sekä Taloudellisen tiedotustoimiston TATin Auri Kohola kertoo Asiantuntijaverkoston mahdollisuuksista. 

Ilmoittaudu verkkolomakkeella https://goo.gl/forms/gPQHAItT0f9fS1X1224.3.2017 mennessä.

Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden sekä kaiuttimet/kuulokkeet. Linkki etäyhteyteen lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätiedot:
Timo Järvenpää
MAOL-Vantaa ry
040 746 9110
timo.jarvenpaa@iki.fi