Mechatronic Circus & vuosijuhlamuistutus

 1. Mechatronic Circus -tapahtuma Aalto-yliopistossa
 2. MAOL-Espoo ry:n vuosijuhla

1. Mechatronic Circus -tapahtuma Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopisto järjestää 6.4. klo 10-16 jo seitsemännen kerran Mechatronic Circus tapahtuman, jossa mekatroniikan opiskelijat esittelevät projektejaan. Nähtävissä on useita robotteja, pieni kudosten kasvattamiseen sopiva bioreaktori, automatisoitu keiton keittäminen ja jakelu, drone, joka pystyy mittaamaan turvesuon kosteuspitoisuuden jne.

Tapahtumaan toivotetaan tervetulleiksi kaikki matematiikasta ja luonnontieteestä kiinnostuneet koululaiset. Opiskelijat järjestävät koululaisryhmille opastettuja kiertokäyntejä. Lisäksi tapahtumassa tarjotaan hernekeittoa ja pannukakkua klo 11-13 välisenä aikana. Ks. Liite MechatronicCircus 2017 kutsu kouluille

Ilmoittautumiset, joissa mainitaan ryhmän koko, sekä vierailun kellonaika, voi lähettää sähköpostilla viestintäpäällikkö Suvi Lavinnolle, suvi.lavinto@aalto.fi 3.4. mennessä.

 1. MAOL-Espoo ry:n vuosijuhla

  Enää kuukausi kerhon juhlavuoden zeniittiin eli vuosijuhlaan 22.4.! Pitkin vuotta olemme suunnitelleet ohjelmaa, ja nyt voin vihdoin paljastaa siitä jotain, paljastamatta kuitenkaan kaikkea. Pitäähän sitä olla odotettavaakin 🙂 Tässä juhlapäivän viisi tähteä:

 1. Juhlapuheen pitää kaikkien tuntema MAOL:n entinen puheenjohtaja Irma Iho. Odotan kovasti kuulevani millaisia nostoja hän tekee MAOL:n historiasta ja toiminnasta.
 1. Paikalliskerhomme omat aktiivijäsenet muistelevat toimintakautensa tapahtumia. Kuulin ensimmäistä kertaa viime syksynä millainen rooli MAOL-Espoolla on ollut ikiklassikko MAOL-taulukkokirjan synnyssä. Saamme varmasti kuulla lisää myös tästä aiheesta.
 1. Elävää musiikkia! Jotta juhla ei vahingossakaan meinaa lipsahtaa pönötyksen puolelle, tarvitaan keventäviä musiikkiesityksiä. Tähän saamme tukijoukkoja mm. Tapiolan lukiosta.
 1. ”Syötä vierasta sanoilla, kunnes keitto kerkeävi!” Juhla ei ole juhla, ellei tarjoilu vie kieltä mennessään. Saamme siis illan aikana nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta, perinteisiä kakkukahveja unohtamatta.
 1. Iloisella mielellä juhliin saapuneet vieraat, jotka porinallaan täyttävät jokaisen ”hiljaisen” hetken. Ota siis työkaverisi mukaan ja tule juhliin!

Ilmoittautumisaikaa on vielä hyvin jäljellä, mutta miksi et ilmoittautuisi nyt samantien. Tärkeimmät ohjeistukset löydät tuosta alta ja liitteestä. Odottelemme Sinua kemuissa! 🙂

 1. Johanna

Puheenjohtaja

PS: Tässä vaiheessa haluan jo kiittää upeita sponsoreitamme, jotka ovat olleet heti valmiita osallistumaan juhliemme onnistumiseen. Kiitokset siis Tevella, IS-VET, Sanoma Pro, Otava, Edita, Edukustannus ja ABB.

Kutsuteksti:

Tervetuloa juhlistamaan MAOL-Espoo ry:n 50-vuotista taivalta
Albergan kartanoon (Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo) lauantaina 22.4.2017 klo 16.30.

Ilmoittautumiset internetosoitteessa https://tinyurl.com/maolespoo tai puhelimitse p. 040 7460 228 (pj. Johanna Nygård). Ilmoitattehan samalla mahdollisen erikoisruokavalionne. Pyydämme ilmoittautumiset 12.4.2017 mennessä.
Illalliskortin hinta on 35 euroa kerhomme jäsenille ja 50 euroa ei-jäsenille. Maksun pyydämme suorittamaan MAOL-Espoo ry:n tilille FI63 1432 3000 2243 60, viitteellä 1009, viimeistään 12.4.2017.

Sydämellisesti tervetuloa!
Johanna Nygård
Puheenjohtaja
MAOL-Espoo ry

Pukukoodi smart casual.
Google Maps (Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo): https://tinyurl.com/juhlatMAOL

PS: Varmistattehan, että myös muut työyhteisönne matemaattisten aineiden opettajat näkevät kutsun.Hyvä Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten matemaattisten aineiden opettaja! Tervetuloa juhlistamaan MAOL-Espoo ry:n 50-vuotista taivalta Albergan kartanoon (Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo) lauantaina 22.4.2017 klo 16.30. Ilmoittautumiset internetosoitteessa https://tinyurl.com/maolespoo tai puhelimitse p. 040 7460 228 (pj. Johanna Nygård). Ilmoitattehan samalla mahdollisen erikoisruokavalionne. Pyydämme ilmoittautumiset 12.4.2017 mennessä. Illalliskortin hinta on 35 euroa kerhomme jäsenille ja 50 euroa ei-jäsenille. Maksun pyydämme suorittamaan MAOL-Espoo ry:n tilille FI63 1432 3000 2243 60, viitteellä 1009, viimeistään 12.4.2017. Sydämellisesti tervetuloa! Johanna Nygård Puheenjohtaja MAOL-Espoo ry Pukukoodi smart casual. Google Maps (Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo): https://tinyurl.com/juhlatMAOL PS: Varmistattehan, että myös muut työyhteisönne matemaattisten aineiden opettajat näkevät kutsun.