Kerhoiltojen kuulumisia

MAOL Espoo ry vieraili Espoon Innokas FabLearn Labissa Otaniemessä 13.3.2019

Espoon Innokas FabLearn Labissä vietettiin innovatiivista kerhoiltaa ja samalla tutustuttiin teknologiakasvatuksen pedagogiikan tutkimuksen nykytilaan Innokas-verkoston asiantuntijoiden Tiina Korhosen, Kati Sormusen ja Minna Kukkosen johdolla. Saimme myös  kurkistaa FabLearn Labin välineistöön ja kokeilla innovaatioprosessia.

MAOL Espoo ry  vieraili Valiolla 5.2.2019

Kerhovierailumme Valiolla alkoi juhlavasti, sillä pääaulassa meitä oli isäntiemme lisäksi vastassa myös Artturi Ilmari Virtasen Nobel-palkinto. Saimme siis heti muistutuksen hänen luomastaan Valion  laboratorioiden yhteistyöhengestä. Isäntiemme Kari Nurmelan ja Tuuli Koivumäen asiantuntevassa ohjauksessa tutustuimme  Valion tuotekehitykseen ja laadunvalvontaan nimenomaan kemian näkökulmasta.  Pääsimme  myös kurkistamaan laboratorioihin.